Водоинсталатер

  • ТДМ НОВА ПРОДУКЦИЈА
  • Скопје
  • 07/01/2017
Неопределено Машинство

Опис

Хидро Солушн Груп, основана во август 2010 година, е компанија на македонскиот пазар, специјализирана за инженеринг, продажба и монтажа на пумпи за вода од секаков вид.

Иако НОВА, компанијата е создадена од „стар“, добро познат, признат и ценет тим кој во изминатите 10 години постави нови, високи стандарди на професионално работење во хидроинжeнерингот во Македонија.

Потребни квалификации

  • ССС
  • работно искуство 2 години

Телефон

022774523

Адреса

Христо Татарчев 47К

Е-пошта

info@hsg.mk

Веб сајт

Број на отворени позиции

2

Краен рок за аплицирање

28/01/2017