Пекар

  • Велмар Фудс Компани
  • Скопје
  • 07/01/2017
Неопределено Прехрамбена

Опис

Вработуваме пекар со работно искуство.

Е-пошта

bozidar@velmarfood.com.mk

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

30/01/2017