Куварка

  • Одисеја
  • Скопје
  • 07/01/2017
Неопределено Угостителство

Опис

Ресторан Одисеја од Ново Лисиче има потреба од куварка со работно искуство, одлични услови за работа и плата по договор.

Тел: 076210032

Телефон

076210032

Адреса

Тодор Чангов

Е-пошта

Milenkovska@live.com

Краен рок за аплицирање

31/01/2017