Монтери

  • Multimedianetvork
  • Гостивар
  • 07/01/2017
Неопределено Електроника и Телекомуникации

Опис

Се објавува оглас за 4 слободни работни места - монтери.

- ССС

Комплетна биографија да се достави на info@multimedia.net.mk

Предност ќе имаат кандидатите кои ќе покажат способност за работните обврски, способност во комуникација со постојните и идни клиенти, хигиена на работните простории и личната опрема.

Потребни квалификации

Средно образование.

Телефон

042215119

Адреса

Панче Попоски 1

Е-пошта

info@multimedia.net.mk

Веб сајт

Број на отворени позиции

4

Краен рок за аплицирање

07/03/2017