Хигиеничар

  • Агенција Хоризонт
  • Скопје
  • 09/01/2017
Неопределено Безбедност и заштита при работа

Опис

За потребите на својот клиент, реномиран сервис за хигиена, Агенција Хоризонт го објавува следново слободно работно место: Хигиеничарка (15)

Фирмата нуди добри услови за работа за неопределено вработување. 

Сериозни и заинтересизари кандидатки да се пријават на следната е-маил адреса: Horizont.Agencija@gmail.com или да контактираат на тел. 078/315-982

Потребни квалификации

  • возраст од 50-55 години
  • работно искуство ќе се смета за предност

Телефон

078/315-982

Е-пошта

Horizont.Agencija@gmail.com

Број на отворени позиции

15

Краен рок за аплицирање

27/01/2017