Сервис Техничар/Инженер

  • Агенција Хоризонт
  • Скопје
  • 09/01/2017
Неопределено Безбедност и заштита при работа

Опис

За потребите на својот клиент, Агенција Хоризонт го објавува следново слободно работно место: Сервисер за видео надзор (3)

Компанијата нуди можност за неопределено вработување , одлични услови за работа и возило.

Сериозни и заинтересирани кандидати да се пријават на следната е-маил адреса: Horizont.Agencija@gmail.com 

Потребни квалификации

  • образование: CCC
  • задолжително работно искуство како сервисер за видео надзор
  • одлично познавање на разни типови на видео надзор
  • возачка дозвола Б-категорија

Телефон

078/315-982

Е-пошта

Horizont.Agencija@gmail.com

Број на отворени позиции

3

Краен рок за аплицирање

27/01/2017