Електро инженер

  • Агенција Хоризонт
  • Скопје
  • 09/01/2017
Неопределено Електроника и Телекомуникации

Опис

За потребите на својот клиент, Агенција Хоризонт го објавува следново слободно работно место: Електроинженер (2)

Компанијата нуди:

  • можност за неопределено вработување
  • теренска работа
  • одлични услови за работа
  • возило


Сите сериозни и заитнересирани кандитати да се пријават на следната е-маил адреса: Horizont.Agencija@gmail.com или да не контактираат на телефон 078/315-982.

Потребни квалификации

  • ВСС - електро инженер
  • работно искуство во програмирање на видео надзор
  • возачка дозвола Б-категорија

Телефон

078/315-982

Е-пошта

Horizont.Agencija@gmail.com

Број на отворени позиции

2

Краен рок за аплицирање

21/01/2017