Правник

 • СН Финансии
 • Битола
 • 09/01/2017
Неопределено Финансии и банкарство

Опис

„СН Финансии“ е ново финансиско друштво кое ќе започне со работа во Февруари.

Бараме 2 правници во Битола со или без работно искуство.

Потребни квалификации

 • Правен факултет
 • Положен правосуден испит ќе се смета за предност
 • Солидно познавање на англиски јазик (пишан и говорен)
 • Одлично владеење на MS Office пакет
 • Одлични организациски вештини и способност за одредување приоритети.
 • Самоиницијативен, снаодлив и тимски работник
 • Аналитички способности,систематични, упорни и енергични.
 • Амбициозност и мотивираност, со желба за континуирана надградба и унапредување.
 • Позитивен пристап
 • Љубезност, учтивост и совесност.

Е-пошта

snfinansii@gmail.com

Веб сајт

Број на отворени позиции

2

Краен рок за аплицирање

23/01/2017