Комерцијалист

 • Термо Систем
 • Скопје
 • 09/01/2017
Неопределено Трговија

Опис

Термо Систем од Скопје, компанија која се занимава со продажба на опрема за греење и климатизација, има потреба од вработување на Комерцијалист.

Сите заинтересирани да пратат CV на македонски јазик со слика и мотивационо писмо на е-маил адреса: termosistem91@gmail.com со назнака  „Комерцијалист“

Потребни квалификации

 • Минимум ВСС
 • Одлични комуникациски вештини
 • Одлични преговарачки вештини
 • Организираност, одговорност и иницијатива
 • Способност за индивидуална и тимска работа
 • Возачка дозвола Б категорија
 • Работа со компјутери
 • Англиски јазик
 • Предност со работно искуство во струката

Е-пошта

termosistem91@gmail.com

Краен рок за аплицирање

28/01/2017