Маркетинг асистент

 • Термо Систем
 • Скопје
 • 09/01/2017
Неопределено Трговија

Опис

ТЕРМО СИСТЕМ од Скопје, компанија која се занимава со продажба на опрема за греење и климатизација, има потреба од вработување на Маркетинг Асистент.

Работни обврски:

 • Маркетинг план
 • Давање идеи и креирање концепти за промоција
 • Развивање, менаџирање, изведба и оптимизирање на кампањи
 • E-mail маркетинг
 • Работа со социјалните мрежи
 • Анализа и мерење на успешноста на кампањите
 • Одржување и развој на веб страната на компанијата
 • Развивање на краткорочни и долгорочни стратегии
 • Истражување и следење на новитети на пазарот
 • Унапредување на брендот на компанијата.

Заинтересираните да пратат CV на македонски јазик со слика и мотивационо писмо на termosistem91@gmail.com со назнака „Маркетинг Асистент“.

Потребни квалификации

 • ВСС (предност - маркетинг менаџмент)
 • Работно искуство во сектор маркетинг
 • Познавање на англиски јазик
 • Добро познавање на Microsoft Office пакетот
 • Познавање на веб и графички дизајн
 • Активен возач со возачка дозвола Б категорија

Е-пошта

termosistem91@gmail.com

Краен рок за аплицирање

28/01/2017