Сервисер

  • ИБ-МК
  • Скопје
  • 09/01/2017
Неопределено Електроника и Телекомуникации

Опис

Ибутик Електроник вработува СЕРВИСЕРИ за поправка на електрониски телекомуникациски уреди, мобилни телефони и таблети на неопределено време.

Одлични услови за работа, во централното градско подрачје на Скопје, со современа опрема и одлична тимска атмосфера.

Се бараат ентузијастички расположени работници за сервис на мобилни телефони.

Пријавите испратете ги на Фејсбук профилот на iButik.mk со посета на вебсајтот iButik.mk

Пријави по телефон, е-маил и друг вид НЕМА да се земат во обзир.

Потесно избраните кандидати ќе бидат повикани на интервју.

Потребни квалификации

  • интересирање за мобилната телефонија
  • познавања од сервис на електроника е предност, но не е задолжително
  • искуство со сервис на телефони, таблети, компјутери е предност, но не е задолжително
  • познавање на англиски и македонски
  • возачка дозвола - пожелно

Е-пошта

ibutikmk@gmail.com

Веб сајт

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

22/01/2017