Преведувач

  • Нада М
  • Битола
  • 09/01/2017
Неопределено Услуги

Опис

Се бараат кандидати со одлично познавање на англискиот јазик за превод на филмови од англиски на македонски јазик.

Сите заинтересирани кандидати да испратат CV со своите контакт информации на е-маил адреса: milosevskanada@gmail.com 

Е-пошта

milosevskanada@gmail.com

Број на отворени позиции

3

Краен рок за аплицирање

31/01/2017