Електро техничар

  • Спик Инса
  • Скопје
  • 09/01/2017
Неопределено Електроника и Телекомуникации

Опис

Компанијата Спик - Инса бара електро техничар со средно образование.

Вашето CV може да го испратите на е-маил адреса: spikinsa.info@yahoo.com најдоцна до 23.01.2017 год.

Повеќе информации за фирмата може да дознаете на следниот линк: www.spik-insa.com 

Потребни квалификации

  • Основно познавање на физика, математика, електротехника и машинство
  • Завршено средно образование
  • Мотивираност за работа со електротехника, желба за учење и примена на нови методи, одговорност кон работа

Телефон

070/341-879

Е-пошта

spikinsa.info@yahoo.com

Веб сајт

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

23/01/2017