Професор по шведски јазик

  • Интеркултура
  • Скопје
  • 09/01/2017
Определено Образование и наука

Опис

Училиште за странски јазици има потреба од професор по шведски јазик. 

Заинтересираните кандидати може да ја испратат својата кратка биографија на е-маил адреса: contact@inter-kultura.com.mk 

Потребни квалификации

  • Завршено соодветно образование
  • Желба за работа со возрасни лица
  • Искуство во настава по шведски јазик 

 

Е-пошта

contact@inter-kultura.com.mk

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

22/01/2017