Книговодител-Сметководител

  • Profex Consulting
  • Скопје
  • 09/01/2017
Неопределено Сметководство

Опис

Друштвото за книговодствени услуги „Профекс Консалтинг“ има потреба од една стручна сметководителка со работно искуство.

Почетна плата:15.000 денари.

CV-то да се прати на е-маил адреса: kontakt@profex.com.mk 

Телефон

075/458-305

Е-пошта

kontakt@profex.com.mk

Број на отворени позиции

1

Плата

15.000

Краен рок за аплицирање

31/01/2017