Стручен Соработник

  • Медицина ДООЕЛ
  • Скопје
  • 09/01/2017
Определено Стоматологија

Опис

Фирма МЕДИЦИНА дооел од Скопје, вработува 1 (еден) стручен соработник/ комерцијален референт.

Кандидатот потребно е да биде доктор по стоматологија, забен техничар ССС или виш забен техничар.

Вашите CV - ја испратете ги на email: medicina1@t.mk

Потребни квалификации

  • Одлично познавање на англиски јазик (говорен и пишан),
  • Возачка дозвола - активен возач Б-категорија,
  • Работа со компјутер,
  • Пожелно е познавање на стоматолошките и заботехнички материјали и нивна примена.

Телефон

02/3135-546

Е-пошта

medicina1@t.mk

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

10/02/2017