Магационер

  • ХИТ-73
  • Тетово
  • 09/01/2017
Неопределено Производство

Опис

Млекара Хит 73 од с.Камењане има потреба од магационер со и без работно искуство .

Информации на тел. 044/391 - 801

Телефон

044/391- 801

Е-пошта

info@hit73.com.mk

Краен рок за аплицирање

09/03/2017