Агент за недвижности

  • Домик Недвижности
  • Скопје
  • 09/01/2017
Неопределено Недвижнини

Опис

Агенција за промет со недвижности, Домик, има потреба од агенти за работа со или без работно искуство, на возраст над 25 години. 

Заинтересираните кандидати да го испратат своето CV со фотографија на следната е-маил адреса: domiknedviznosti.oglasi@yahoo.com

Потребни квалификации

  • добро познавање на англиски јазик
  • познавање на компјутери
  • комуникативна личност, способна за тимска работа

Е-пошта

domiknedviznosti.oglasi@yahoo.com

Краен рок за аплицирање

10/02/2017