Продавач

  • Галам
  • 09/01/2017
Неопределено Продажба Продажба и Маркетинг

Опис

Слободно работно место за продавачка во бижутерија на пазарот во Ѓорче Петров.

Телефон

070 244 231

Е-пошта

g.galamarova@yahoo.com

Број на отворени позиции

1

Плата

10.000

Краен рок за аплицирање

20/02/2017