Програмер

  • Tinkerbell Dooel
  • Скопје
  • 10/01/2017
Определено Информатичка Технологија

Опис

Реномирана фирма од областа на информатичката технологија има потреба од еден Junior PHP developer со основни знаења од PHP7, MySQL, HTML, Javascript.

Телефон

078488860

Е-пошта

bell@tinkerbell.mk

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

25/01/2017