Продавач

  • МОСС
  • Скопје
  • 10/01/2017
Неопределено Трговија

Опис

Се бара персонал за во продавница.

Потребни квалификации

  • ССС,
  • Комуникативна

Телефон

078388694

Е-пошта

marinaKV@yahoo.com

Број на отворени позиции

2

Плата

12.000

Краен рок за аплицирање

31/01/2017