Независен комерцијалист на терен

  • ВОДОПЛАСТ
  • 10/01/2017
Неопределено Продажба Продажба и Маркетинг

Опис

Фирма застапник на реномирани компании од Словенија и Холандија, бара Комерцијалист со искуство (комерцијален раководител) за продажба на терен, од областа делови за надворешен водовод и канализација, пречистителни станици.

Потребни квалификации

Искуство во продажба на материјали за надв. водовод и канализација, или искуство во продажба и маркетинг од останати области, познавање на странски јазик (пр. анг) и возачка дозвола Б-категорија

Телефон

078290727

Е-пошта

vodoplast@vodoplast.mk

Веб сајт

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

14/02/2017