Возач - доставувач на пици

  • Dominos Pizza
  • Скопје
  • 10/01/2017
Неопределено Угостителство

Опис

Работното време е во две смени, имаме редовна исплата на плата и надоместоци од плата.

За време на зимските денови моторно возило е автомобил.

Ве молиме доставете ја Вашата детална биографија со фотографија на нашата електронска адреса: dominos.snb@gmail.com

За прашања и информации контакт телефон 072/232-502

Потребни квалификации

Нашите барања, кои вработениот треба да ги поседува, вклучуваат:

  • Основно познавање и употреба на говорен англиски јазик;
  • Возачка дозвола А или Б;
  • Снаодливост;
  • Добра компјутерска писменост;
  • Тимски играч;
  • Ориентираност кон позитивни резултати;
  • Претходно работно искуство на иста или слична позиција ќе се смета за предност

Телефон

072/232-502

Е-пошта

Simona.georgievska@hotmail.com

Краен рок за аплицирање

11/03/2017