Персонал во градежна фирма

  • SVEAN INVEST
  • Скопје
  • 11/01/2017
Неопределено Градежништво и Архитектура

Опис

Фирмата СВЕАН ИНВЕСТ ДОО СКОПЈЕ е градежна фирма за производство, трговија и услуги.

Фирмата СВЕАН ИНВЕСТ ДОО СКОПЈЕ, има потреба од вработување на следниве профили:

  • Архитект инженер
  • Градежни инженери
  • Комерцијалисти
  • Молери
  • Ѕидари
  • Електричари
  • Водоводџии

Се смета за предност претходно работно искуство и поседување на соодветна лиценца.

Е-пошта

sveaninvest@yahoo.com

Број на отворени позиции

2

Плата

18.000

Краен рок за аплицирање

25/01/2017