Специјалист за интернет маркетинг и социјални медиуми

  • WeCode
  • 11/01/2017
Пракса Продажба и Маркетинг

Опис

Потребни ни се практиканти кои студираат или само што завршиле факултет. Предност ќе имаат студентите од Маркетинг смерот.

Потребно е да имаат основно познавање на Photoshop, одлично познавање на англиски - говорен и пишан, познавање на друг јазик ќе се смета за предност.

Можност за одлична заработка и флексибилно време.

Сите заинтересирани испратете ни е-маил на е-маил адреса: wecodeforyou@yahoo.com 

Потребни квалификации

Вештини:

  • Adobe Photoshop
  • Microsoft Office
  • Англиски јазик пишан и говорен
  • Продажба

Е-пошта

wecodeforyou@yahoo.com

Број на отворени позиции

3

Краен рок за аплицирање

01/03/2017