Оператор

  • Клуб Спорт 77 ДОО
  • Битола
  • 11/01/2017
Неопределено Спорт

Опис

Се бараат девојки за работа во спортски обложувалници .

Заинтересираните кандидатки да испратат CV со фотографија и свои податоци на е-маил адреса: klubsport77@gmail.com

Е-пошта

klubsport77@gmail.com

Број на отворени позиции

3

Краен рок за аплицирање

31/01/2017