Стручен соработник

  • Моја Фармација ДОО
  • Скопје
  • 11/01/2017
Неопределено Фармација

Опис

Странско претставништво за лекови има потреба од еден стручен соработник на неопределено работно време, за маркетинг на своите препарати.

Заинтересираните кандидати треба да имаат завршено Фармацевтски, Стоматолошки или Медицински факултет со положен државен испит.

Со добивање на работата се добива службено возило и службен телефон.

Својата кратка биографија можете да ја доставие на е-маил адреса: office@mojafarmacija.mk 

Потребни квалификации

Дипломиран фармацевт, стоматолог или доктор со положен државен испит.

Телефон

070/322-267

Адреса

Видое Смилевски Бато 3/2/1

Е-пошта

office@mojafarmacija.mk

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

10/02/2017