Грајферист

  • Центар за рециклажа ДООЕЛ
  • Скопје
  • 11/01/2017
Неопределено Металургија

Опис

Се бара Грајферист за работа со машина грајфер за утовар и истовар на отпадно железо.

Работно искуство ќе се смета за предност.

Работно време од понеделник до петок, од 08-16h.

Потребни квалификации

  • Минимум ССС
  • Возачка дозвола Б и Ц категорија

Телефон

02/2728-622

Е-пошта

office@czr.com.mk

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

31/01/2017