Оператори и Електроинженери

  • Хај-Теч Корпорација
  • Скопје
  • 11/01/2017
Неопределено Електроника и Телекомуникации

Опис

Хај-Теч Корпорација, заради проширување на своите капацитети, има потреба од оператори во производство, Customer Service оператори и електроинженери за работа во КАМ Станица.

Сите заинтересирани кандидати можат да аплицираат на следнава е-маил адреса: contact@hitech.com.mk 

Потребни квалификации

Потребно познавање на англиски јазик.

Е-пошта

contact@hitech.com.mk

Веб сајт

Краен рок за аплицирање

28/02/2017