Менаџер за набавка и логистика

  • Те-Те Пласт Дооел
  • Скопје
  • 11/01/2017
Определено Производство

Опис

ТЕ-ТЕ ПЛАСТ претставува компанија со традиција долга повеќе од 25 години во производство на алати за бризгање на пластика, алати за обоени метали, како и производство на пластични и метални делови.

Во моментов имаме потреба од проширување на својот тим, на позиција:МЕНАЏЕР ЗА НАБАВКА И ЛОГИСТИКА

-Работно време од  07 до 15 часот (секоја втора сабота е слободна)

Сите заинтересирани кандидати можат да испратат CV на следната е – маил адреса: frosina.filipova@teteplast.com со задолжителна назнака на позиција за која аплицирате.Ќе бидат контактирани само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг на селекција

Потребни квалификации

-Високо образование
-Работно искуство- минимум 3 години
-Странски јазици: англиски јазик (задолжително)
германски јазик (ќе се смета за предност)

Е-пошта

frosina.filipova@teteplast.com

Веб сајт

Број на отворени позиции

1

Плата

18.000

Краен рок за аплицирање

31/01/2017