11/08/2017

Хаусмајстор

  • Клуб Спорт 77 ДОО
  • Битола
Неопределено Услуги

Опис

Се бара лице за работа во спортски обложувалници на позиција хаусмајстор.

Лицето треба да има основни познавања од компјутери, инсталација на мрежи и струја.

Сите заинтересирани кандидати да испратат CV со своите контакт информации на е-маил адреса: klubsport77@gmail.com 

Е-пошта

klubsport77@gmail.com

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

10/10/2017


Аплицирај веднаш