Call Center Agents

  • Spes Group
  • Скопје
  • 17/02/2017
Неопределено Друго

Опис

Call Center Spes Group има потреба од Call Agents со одлично познавање на германски јазик за хонорарна работа од дома.

Потребна е стабилна интернет конекција и слушалки со микрофон, се друго добивате од нас.

Повеќе информации на телефон: 077/884-399

Потребни квалификации

  • одлично познавање на германски јазик (говорење, читање, разбирање)
  • претходно искуство во Call Center ќе се земе за предност

Телефон

077/884-399

Е-пошта

info@vp-spesgroup.mk

Број на отворени позиции

10

Краен рок за аплицирање

28/02/2017