Агент за продажба и маркетинг

  • Адванс Медија ДОО - Скопје
  • Скопје
  • 17/02/2017
Неопределено Информатичка Технологија

Опис

Фирмата Адванс Медија чија дејност е продажба на производи и услуги од доменот на електрониката, компјутерската опрема и бела техника, има потреба од менаџер за продажба.

Сите заинтересирани кандидати можат да пуштат CV на: nikolija.andonovik@am.com.mk 

Потребни квалификации

  • Предност имаат кандидатите со работно искуство на слични позиции
  • Познавање од областа на ИТ технологии
  • Корисничко познавање за работа на (MS Windows, Word, Excel, Internet и e-mail)
  • Персонални дополнувања - Комуникативност, истрајност, љубезност, тимска работа
  • Креирање и остварување на план за продажба

Е-пошта

nikolija.andonovik@am.com.mk

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

10/03/2017