Доктор/ка

  • ПЗУ Поликлиника Медика
  • Тетово
  • 17/02/2017
Неопределено Медицина

Опис

ПЗУ Поликлиника МедикаС има потреба од доктор по општа медицина за работа во Тетово.

Сите заинтересирани своето CV може да го достават на е-маил: vrabotuvanje@pkmedika.com 

Е-пошта

vrabotuvanje@pkmedika.com

Веб сајт

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

28/02/2017