Продажен персонал

 • Zelena Vselena
 • Скопје
 • 21/04/2017
Неопределено Трговија

Опис

Бараме вредни и исполнителни соработници кои ќе се вклопат во нашиот принцип на работа.

Ако знаеш како да аранжираш овошје и зеленчук, ако знаеш како треба продаваш апетисани, ако имаш познавање од ботаника и билкарство, или доколку немаш искуство, а сакаш да напредуваш со нови знаења, пријави се.

Ќе ни биде драго да успееш во Зелена Вселена.

Условите се одлични, работната атмосфера е пријатна.

Понекогаш работата е напорна, но тоа треба да биде добар знак - дека има работа.

Бараме:

 • Одговорност кон работата
 • Професионален однос со клиенти
 • Комуникативност и лојалност
 • Посветеност и самоиницијатива

Потребни квалификации

 • Познавање на зеленчук и овошје (сорти, намени...)
 • Аранжирање
 • Одлични комуникациски способности
 • Англиски јазик ќе се смета за предност

Телефон

071 209 755

Е-пошта

zelena.vselena@gmail.com

Веб сајт

Број на отворени позиции

2

Плата

15.000

Краен рок за аплицирање

20/06/2017