Електричар

  • Греемак
  • Скопје
  • 21/04/2017
Неопределено Градежништво и Архитектура

Опис

Бараме водоинсталатери, монтери на опрема заладење/греење, електричари и др.

 

Потребни квалификации

  • минумум ССС образование,
  • возачка дозвола Б категорија
  •  желба за тимска работа
  • со и без работно искуство

Телефон

02/6161-162

Е-пошта

info@airsun.com.mk

Веб сајт

Број на отворени позиции

3

Краен рок за аплицирање

31/05/2017