Обезбедувач

  • ПРАЕТОРИАН
  • Скопје
  • 21/04/2017
Неопределено Безбедност и заштита при работа

Опис

ДОИЛ ПРАЕТОРИАН ДООЕЛ има потреба од 4 работници за Физичко обезбедување за реонот во населба Илинден.

Потребни квалификации

Поседување на Лиценца за обезбедување издадена од Комората за Приватно Обезбедување на РМ.

Телефон

02/2782-782

Е-пошта

security@praetorian.com.mk

Веб сајт

Број на отворени позиции

4

Краен рок за аплицирање

21/05/2017