Продавач

  • Autlet FS Stor
  • Скопје
  • 21/04/2017
Определено Текстилна

Опис

Се бара продавачка на облека и обувки во Аутлет продавница.

Локацијата е во Лептокарија.

Контакт телефони: 02/3113-337, 070/245-000, 070/317-007

Телефон

02/3113-337

Е-пошта

info@sanda.com.mk

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

22/05/2017