Електричар/Електромонтер

  • S.E.M.T
  • Скопје
  • 21/04/2017
Неопределено Енергетика

Опис

S.E.M.T дооел има потреба од електричари и електромонтери.

Почетна плата за мајстор: 25.000

Почетна плата за помошник на мајстор: 17.000 денари

Аплицирајте на: semtvrabotuvanje@gmail.com

 

Е-пошта

semtvrabotuvanje@gmail.com

Број на отворени позиции

10

Плата

25.000

Краен рок за аплицирање

20/06/2017