Работничка за пакување

  • ARAI DOO
  • Скопје
  • 21/04/2017
Определено Производство

Опис

Се бара работничка за пакување на хулахопки и чорапи.

Потребни квалификации

  • минимум средно образование

Телефон

072214651

Адреса

Вера Јоциќ лок 10

Е-пошта

araiskopje@gmail.com

Број на отворени позиции

1

Плата

12.000

Краен рок за аплицирање

28/04/2017