11/08/2017

Електро инсталатер

  • Клуб Спорт 77 ДОО
  • Битола
Неопределено Електроника и Телекомуникации

Опис

Се бара лице со познавање на електрични инсталации

Заинтересираните кандидати да испратат CV на klubsport77@gmail.com 

Телефон

078/444-037

Е-пошта

klubsport77@gmail.com

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

10/10/2017


Аплицирај веднаш