1 оглас(и) во Икона

Икона Постојано
Книготека Икона има потреба од продавач во книжара.Кандидатите треба да поседуваат:Комуникациски вештиниФлексибилност за работа во смениПознавање на книгиОсновно познавање на англиски јазикЖелба за работа во продажбаСпособност за работа во тимОсновни познавања на класична и современа литератураОсновни компјутерски вештини
20/09/2022