Маклифт

Маклифт е компанија со долгогодишно искуство на Македонскиот пазар, со силен претприемачки дух и иновативни решенија за долгорочно одржлив бизнис, како и во специјализирани пазарни сегменти на технички производи и услуги.

Ние сме специјализирани за проектирање, изградба и одржување на сите видови лифтови и ние сме меѓународно признат партнер на најпознатите компании во областа на вертикалниот транспорт.

1 оглас(и) во Маклифт