1 оглас(и) во Смартус А-Медиа

Смартус А-Медиа Определено
ОПИС НА РАБОТНО МЕСТО: - Примање и ракување со прашања   од корисници преку е-пошта  - Координација со други оддели при решавање на истите НУДИМЕ: - Обука и достапност во секоја фаза од работењето - Напредок и професионален раст  - Динамично работно опкружување - Можност за работа од дома Заинтересираните кандидати може да ги презентираат своите CV-ја на: smartus.mk@gmail.com   или info@smartus.mk   
12/01/2021