Салон за убавина Princess

Студио Princess е салон за убавина во срцето на градот со постоење од 2014 год. Нудиме голем спектар на услуги за нагласување на вашата убавина како маникир, педикир, депилација, надградба на трепки, третмани на лице и масажи на тело. Ќе ни биде мило доколку и вие се придружите во нашиот тим!

1 оглас(и) во Салон за убавина Princess

Салон за убавина Princess Неопределено
Студио Princess е салон за убавина во срцето на градот со постоење од 2014 год. Нудиме голем спектар на услуги за нагласување на вашата убавина како маникир, педикир, депилација, надградба на трепки, третмани на лице и масажи на тело. Ќе ни биде мило доколку и вие се придружите во нашиот тим! Доколку сте заинтересирани, испратете го вашето CV на оваа е-маил адреса: info@studioprincess.mk  
06/08/2020