НЕТ КАБЕЛ

Прва Кабловска телевизија во Македонија

Кабел Нет е првата основана кабловска телевизија во Македонија - со приклучувањето на првиот корисник на 18 Јуни 1995 година.

Во 26 години постоење, фирмата еволуираше од 16 аналогни програми во 1995 година до над 100 дигитални Тв програми денес.
Со напорната работа и со подршка на нашите корисници, воведовме и дополнителни услуги:
- Интернет
- Фиксна телефонија.

Притоа, додека другите фирми имаа ограничен сообраќај на интернет, ние бевме прва фирма во Македонија со неограничен Интернет сообраќај.

Денес продолжуваме да работиме напорно за нашите корисници да ја добијат најдобрата можна услуга и напорно инвестираме во дигитализација на фирмата.

Доколку сте заинтересирани да се вклучите на нашата мисија, приклучете се на нашиот тим.

0 оглас(и) во НЕТ КАБЕЛ