Лингвотека Еј Би Си

Се бара професор по англиски јазик или апсолвент од последна година студии за работа на полно работно време во приватно училиште во Битола.
Заинтересираните кандидати да испратат CV на маил lingvoteka.abc@hotmail.com или да се јават на +38978424261

0 оглас(и) во Лингвотека Еј Би Си