Медија Планет

1 оглас(и) во Медија Планет

Медија Планет Неопределено
Трговско издавачка куќа, поради проширување бара: 2 продавачки (постојано вработување), 3 презентерки (со и без работно искуство). Вашето CV со слика испратете го на mail: medijaplanet@yahoo.com Дополнителни информации на тел: 077/426-021. www.medijaplanet.com   Ние ви нудиме: Редовни месечни примања согласно со законот, Додатоци и бонуси за успешно исполнети резултати, Обуки, тренинзи можност за постојан развој и професионално усовршување, Пријатно работно опкружување.
Скопје 02/01/2020