1 оглас(и) во Лотус Дент

Лотус Дент Неопределено
Се бара стоматолошка сестра за работа во ординација Пзу Лотус Дент на Бит пазар кај Арка Хотел. Телефон за контакт 071 234 396 02 614 4446 email: majastefanovska@yahoo.com
Скопје 16/10/2023