1 оглас(и) во Дон Холдинг

Дон Холдинг Неопределено
Реномирана компанија од Скопје, Дон Холдинг ДООЕЛ, има потреба од дополнителен работен кадар. Отворени се повеќе работни позиции за хаусмајстори во следниве области: -електрика, -машинство, -браварство, -одржување на системи за греење и ладење, -водоинсталатерство, -молерофарбарски работи, -градежно-занаетчиски работи, -лепење плочки и фугирање -ПВЦ и алуминијумска столарија
Скопје 25/10/2021